Contact rapid: 0729.480.696 / 0763.173.882

Termeni si conditii

1.      Generalitati

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.staiunpic.ro.

Site-ul www.staiunpic.ro este operat de Asociatia Cetatenilor Europeni Implicati avand codul unic de inregistrare RO 26685838 cu sediul social in Bucuresti, str. Suhard, nr. 6, sector 2 si punct de lucru in Bucuresti, str. Dianei, nr. 1, sector 2.

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Asociatia Cetatenilor Europeni Implicati ( A.C.E.I.) isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina – Termeni si conditii – puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

 

2.      Definitii:

Acest site este intretinut si administrat de A.C.E.I. ( asociatie legal inregistrata) denumita in continuare Asociatie.

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului staiunpic.ro este denumita Client.

Adresa web care este proprietatea A.C.E.I. (www.staiunpic.ro.ro), va fi denumita generic site-ul staiunpic.ro.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul staiunpic.ro, vor fi denumite in continuare continut.

 

3.      Drepturi de autor:

Intregul continut al site-ului staiunpic.ro este proprietatea asociatie si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

Folosirea fara acordul asociatiei, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

 

4.      Parteneri:

Securitatea datelor personale si a informatiilor:

Datele personale introduse de catre client vor fi folosite de catre asociatie numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Asociatia nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 

5.      Declinarea responsabilitatii:

Continutul site-ului staiunpic.ro a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site.
De aceea, asociatia nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Asociatiei de catre reprezentantii fiecarei marci.

Asociatia si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.