Contact rapid: 0729.480.696 / 0763.173.882

Despre Noi – Charity Shop staiunpic.ro

Povestea „Stai Un Pic” incepe in anul 2013. Atunci, Asociatia Cetatenilor Europeni Implicati (ACEI) a decis sa continue implicarea in viata comunitatii bucurestene prin deschiderea unui charity shop. Practic,conceptul de charity shop se poate rezuma in cateva cuvinte: un magazin comercializeaza produse, fie ca sunt noi, fie ca sunt primite donatie, banii stransi urmand a fi alocati pentru diverse cauze. Mult mai important, un charity shop-ul va functiona atata vreme cat comunitatea se identifica cu proiectele pentru care se aloca banii.

„Stai Un Pic” isi propune sa fie un instrument pentru cetateni in gasirea de solutii pentru problemele cu care acestia se confrunta si pentru care statul nu poate face, din varii motive, mai mult. Astfel, „Stai Un Pic” este un spatiu unde poti lasa haine, lucruri si alimente, donatii care vor ajunge la copiii care sunt un pic mai nefericiti: cei institutionalizati. In acelasi timp, in spatiul „Stai Un Pic” poti cumpara jucarii (pentru copiii de toate varstele) si alte produse IT&C, sumele de bani astfel adunate, fiind realocate catre servicii social-educative destinate copiilor institutionalizati din sistemul de stat. Si nu doar lor. Periodic, ACEI va evalua si analiza problemele comunitatii, astfel incat interventiile sa fie bazate pe necesitatile reale ale cetatenilor.

Unde?

„Stai Un Pic” functioneaza intr-un spatiu pus la dispozitia ACEI de catre autoritatile locale: strada Dianei, nr. 1, Bucuresti. Si online, adica pe www.staiunpic.ro. Pentru ca acest concept sa aiba succes si sa sustina financiar cat mai multe interventii umanitare pentru comunitatea in nevoie a Bucurestiului, „Stai Un Pic” are nevoie de implicarea cat mai multor cetateni. Cel mai simplu mod in care un cetatean se poate implica si contribui? Da mai departe de stire despre existenta „Stai Un Pic”. Mai mult? Viziteaza-ne in strada Dianei nr. 1. Si mai mult? Nu veni cu mana goala (asa cum am scris mai sus – acceptam donatii) sau cumpara ceva din magazinul nostru. Contributia ta de orice natura va face fericit un copil.

Va multumim pentru atentie.

Echipa ACEI